Blog

Nadat het Psychotrauma Diagnose Centrum (PDC) gediagnosticeerd heeft dat ik officieel niet meer voldoe aan de diagnose van een PTSS, heb ik de pagina bijgewerkt. Omdat ik door of als gevolg van de PTSS nog steeds te maken met klachten die voornamelijk te maken hebben met een gebrek aan concentratie, vergeetachtigheid en nog steeds te maken heb me een kort lontje, probeer ik zaken die mij bezighouden, waarmee ik te maken krijg of die van belang zijn, op te schrijven. 

Omdat ik bij voorbaat weet dat gedachten of ervaringen die ik ga bijhouden in deze blog niet altijd positief zijn wil ik dit voorwoord aangrijpen om de blog te starten, zoals Jan van Daalen zijn gelijknamige boek begon: alles wat ik schrijf is Sans Rancune!

Deze blog is bedoeld om zaken op te schrijven zoals ik ze, op mijn manier subjectief beleef en hoe ik er op dat moment over denk. Het is geen persoonlijke aanval op mensen, op zaken of op mijn werkgever, het zijn gedachten en gevoelens die er op het moment van schrijven vn de blog over denk of wat ik erbij voel. Ik wil lezer met name uitnodigen om te reageren, daar is onder iedere blog ruimte voor.

Reacties

1

Hallo
Heb je weleens aan Dmt of mdma gedacht?
Vriendelijke groet

Rolf

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.